Ugrás a fő tartalomra

VersenyekVallomás

Vallomás

legjobb fanfic (Látszat), legszebb design

Eredmények


A You Drive Me Crazy [Blog Design] című blog által rendezett blogversenyen a Broken hearted heartbreaker című novellám a legjobb fanfiction kategóriában második helyezést ért el.
A Reckless Life című blog által rendezett blogversenyen a Nyári zápor című novellám a legjobb fanfiction kategóriában első helyezést ért el.
Délibáb című blog által rendezett blogversenyen a Vallomás című novellám a legjobban kidolgozott karakter kategóriában első helyezést ért el.
A Critique című blog által rendezett blogversenyen a Vallomás című novellámmal a legjobb író kategóriában első helyezést értem el.
Suttogás című blog által rendezett blogversenyen a Vallomás című novellámmal a legszebb fogalmazás kategóriában első helyezést értem el. A velem készített interjút ITT tudjátok elolvasni.
Az Infinity Critics által rendezett blogversenyen a Vallomás című novellámmal a legjobb novella kategóriában harmadik helyezést értem el.
A Skyscraper Blogdesign által rendezett blogversenyen a Final Masquerade a legjobb novellás blog kategóriában második helyezést ért el. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mindig van más lehetőség [teen wolf]

Sziasztok! Ezen a héten egy Teen Wolf rövidet hoztam – ami egyébként az első ficem a fandomból (aminek kábé két hete vagyok a tagja). Szóval, aki nézte a sorozatot, annak tutira megvan az 5. évad 9. része, az ominózus Scott-Stiles szakítási jelenet, ami kábé kitépte a szívemet – és legszívesebben a villáskulccsal vertem volna értelmet Scottba, de Stiles nem volt olyan agresszív, mint én. Ez a rövid kis szösz azt hivatott bemutatni, hogy Stiles nagyjából hogyan élte meg a szakítást, meg úgy összességében Scott rendkívül durva szavait. (btw nekem ezek ketten így két hét alatt kábé a valahavolt legkedvencebb sorozatos barátaimmá nőtték magukat, just sayin’). Hangulatát tekintve – szerintem – angst. Írás közben meg ezt a remekművet hallgattam főképp. x Teen Wolf x szösz x poszt-5x09 x Sclies!breakup x Stiles Stilinski x angst x 460 szó Mindig van más lehetőség„Képzeld, nem lehetünk mind igazi alfák! Vannak, akiknek hibáznia kell! Vannak, akiknek néha be kell mocskolni a kezüket! Mert vannak, ak…

Szilánkok [Scorlily]

Végre megérkezett az a Scorlily fanfic, amiről olyan sokat beszéltem már – itt a blogon talán annyit nem, de akik követnek ask-on (és bár off, de hé, ha még nem követtek, tegyétek meg, mert azon kívül, hogy szeretek sorozatokon/színészeken nyáladzani, szoktam részleteket posztolgatni, meg fejleményekről írogatni), azok láthatták már, hogy egy időben másról se beszéltem, csak „A Scorlily fanficről”. Nos, ez volna az. De mielőtt a lényegre – azaz a novellára – térnék, van még egy dolog, amiről akarok csacsogni. Szóval megintcsak az askomra utalgatnék – látjátok? mondtam, hogy tele van hasznos infóval –, emlegetek ott már egy „karácsonyi megaprojektet”, meg posztolgattam karácsonyi képeket, amiket nyilván senki nem tud hova tenni. De egyrészt nagyjából köztudott rólam, hogy a karácsony a legkedvencebb ünnepem, másrészt nálam a karácsonyi időszak az októberrel kezdődik. És mivel az október elkezdődött, én már tematikusan tartok karácsonyi zenés napokat (volt már Michael Buble féle, meg két…

The Spiral Labyrinth Conspiracy [SHC-fanfic]

Sziasztok! Mondjuk nem pont egy hétre, de azért sikerült hoznom a beígért Shadowhuter Chronicles (és innentől nevezzük SHC-nek) fanficet, ami vicceske (próbál lenni), igyekszik megmaradni karakterhűnek, bár igazából semmi komoly mondandója nincsen neki. És elnézést kérek a címért, tudom, hogy borzalmas, de legalább ismét bebizonyítom, hogy katasztrófa vagyok címadás terén, ha nincs meg előre. Mellesleg maga a szösz megvolt csütörtökön, azóta a címen rágódtam… Látszik mennyi sikerrel. Mindenesetre jó olvasást, és szívesen fogadok bárminemű véleményt. x Shadowhunter Chronicles x fanfic x humor x influenzás!Jace x szösz x sok párbeszéd x könyhatündér!Izzy
x spoileres lehet nagyjából a Lady Midnightig The Spiral Labyrinth Conspiracy  A New Yorki intézet falait üvegrezegtetően nagy tüsszentés rázta meg. Rögvest négy is egymás után, amit mélyről jövő köhögés, és legalább két percen át tartó trombitálás követett. Avatatlan fülek talán azt hihették, hogy egy kórház elfekvőjére tévedtek, de erről szó sem…